(+373) 22 876 560

office@imlogistic.md

DESPRE NOI

„International Multimodal Logistic” SRL cu sediul pe str. Grenoble 128, mun. Chișinău, Republica Moldova a fost fondat în anul 2009.

 

Suntem exigenți, originali, creativi si perseverenți. Suntem extrem de pretențioși cu munca noastră si calitatea proiectelor livrate. Urmărim excelența în tot ceea ce facem și nu lăsăm nici un detaliu la voia întâmplării. Suntem talentați, bine pregătiți și experimentați. Nu vom oferi niciodată servicii de calitate îndoielnică, indiferent de termenele limita sau bugetele restrânse ale clienților.

Ne mândrim cu talentul  echipei noastre, dar  totul se realizează conform obiectivelor de comunicare impuse de specificul fiecărui client. Suntem apreciați, recomandați și căutați. Oferim calitate, un plus important de imagine și beneficiu în afaceri.

 

Ne recomandă  atât portofoliul impresionant, cât şi fiecare client în parte. Suntem conștienți de valoarea noastră. Știm care ne este valoarea, ce putem face și ne adresăm celor care înțeleg aceste lucruri și doresc  servicii deosebite, perfecte din punct de vedere a transportului multimodal.

 

Alături de “International Multimodal Logistic” veți  beneficia de servicii complete de transport multimodal: din Asia de Sud Est (China, Taiwan, Malaesia, Indonezia, Vietnam, ș.a.), Orientul Îndepărtat (Japonia, Korea), Africa, SUA, Canada, ș.a.

 

 

"IML TRANSPORT CONTAINER" SRL

 

 Apreciați de AITA -

dedicați partenerilor de business!

(+373) 22 876 560

office@imlogistic.md

Noi în rețele sociale

Adresa:

Republica Moldova, mun. Chișinău

str. Grenoble 128, of. 203

 

Orar de lucru:

luni-Vineri 9-00 - 17-00

Sâmbătă-Duminică - zi liberă

Adresa:

Republica Moldova, mun. Chisinău

str. Grenoble 128, of. 203

Orar de lucru:

Luni-Vineri  9-00 - 17-00

Sâmbătă-Duminică - zi liberă