(+373) 22 876 560

office@imlogistic.md

SERVICIILE NOASTRE

“International Multimodal Logistic” oferă servicii de transport multimodal, combinând transportul maritim cu cel terestru prin porturile:

Constanța

(România)

Odessa

(Ucraina)

Ciornomorsk

(Ucraina)

Serviciile pe  care suntem în măsură să vi le oferim reprezintă soluția optimă adaptată cerințelor Dvs. atât din punct de vedere al timpului de tranzit, cât și al costurilor.

 

Transportul multimodal oferit de “IMLogistic” SRL reprezintă o combinație progresistă dintre tipurile de transport maritim, feroviar și rutier.

 Specificul acestui tip de transport este ca, pe toata  durata  procesului de transport multimodal, se încheie  doar un singur contract de transport, toată responsabilitatea căreia, asupra derulării operațiunilor de la încărcarea mărfii și până la destinație, este asumată de un singur agent economic,  ceea ce face ca marfa să fie transportată în deplina  siguranță și cu respectarea timpului de tranzit fixat la semnarea contractului.

serviciiLE OFERITE

Navul maritim

Elaborarea strategiei de logistică și transport

Elaborarea unei oferte optime din punct de vedere al costurilor și al timpului de tranzit

Asistență logistică pentru containere frigorifice cu mărfuri congelate.

Asistență logistică pentru mărfuri agabaritice.

Transporturi în regim “Door to Door” – acesta reprezintă preluarea mărfii de la furnizor și predarea ei beneficiarului. Astfel, clientul este scutit de toate formalitățile,  privind transportarea, devamarea, etc., iar marfa este transportată  până la destinație, într-un termen rezonabil.

FCL (Full container Load) si LCL (less than Container Load) – sunt alte servicii oferite de “IMLogistic” SRL. Folosind serviciile noastre puteți alege să transportați marfa Dvs. în containere integrale or  în regim de grupaj. LCL – reprezintă soluția optima destinată clienților, mărfurile cărora, nu ating limitele unui container integral. (Este una dintre cele mai avantajoase soluții de transport containerizat).

Oferim toate tipurile de containere furnizorului Dvs., atât la fabrică/uzină, cât și la depozitele de stocare sau în curtea vânzătorului privat.

Stocarea și depozitarea mărfurilor în incintele portuare și în afara lor.

Gestionarea mărfii în port.

Asistență în formalități vamale în porturile de încărcare (POL) și descărcare (POD).

Asigurarea mărfii.

Monitorizarea containerului pe tot parcursul transportării din momentul încărcării până la recepția mărfii de către destinatar.

Disponibilitate informațională 24/7/365.

(+373) 22 876 560

office@imlogistic.md

Noi în rețele sociale

Adresa:

Republica Moldova, mun. Chișinău

str. Grenoble 128, of. 203

 

Orar de lucru:

luni-Vineri 9-00 - 17-00

Sâmbătă-Duminică - zi liberă

Adresa:

Republica Moldova, mun. Chisinău

str. Grenoble 128, of. 203

Orar de lucru:

Luni-Vineri  9-00 - 17-00

Sâmbătă-Duminică - zi liberă